DJEČJI FAŠNIK - brojne vesele i šarolike maske dječjih maskiranih skupina prodefilirale fašničkom pozornicom

DJEČJI FAŠNIK - brojne vesele i šarolike maske dječjih maskiranih skupina prodefilirale fašničkom pozornicom

U subotu, 10. veljače 2018. godine, na 21. po redu Svetonedeljskom fašniku oko 700 mališana maskiralo se i nastupilo na glavnoj fašničkoj pozornici od 11 sati pred mnogobrojnom publikom koja je ispunila Trg Ante Starčevića.

Dječji fašnik

Pred mnogobrojnom publikom na svetonedeljskom trgu brojne vesele i šarolike maske dječjih maskiranih skupina prodefilirale fašničkom pozornicom!

Dječji fašnik otvorio je Frano Ridjan te Strmečki mališani s fašničkom himnom i Svetonedeljske mažoretkinje.

Dječji vrtić Linigra predstavio se sa dvije maskirane skupine: Ladies and gentlemen i liječnici.

Dječji vrtić Osmijeh predstavio se sa skupinom Proljeće.

Dječji vrtić Slavuj nastupio je sa 8 maskiranih skupina: Kiša, Šišmiši, Lavovi, Sportaši, Vitezovi i dobre vile, Ronioci, Kraljica i njena straža te Čarobnjaci.

Na pozornici su se predstavili veseli i raspjevani Dječji zborovi Pikići i Samoborček sa po tri pjesme.

Između vrtićkih i školskih nastupa uslijedile su atraktivne koreografije maskiranih članica Plesnog kluba Balans koji su nastupili sa 5 točaka: Queen of the heart i karte, Crna udovica i njezini pauci, Pipi duge čarape, Trolovi i Snjeguljica i 7 patuljaka.

Svetonedeljski školarci također su nastupili na ovogodišnjem fašniku i to sa 10 maskiranih skupina: Život na selu, Šeširi, Doktori, Čokolade, Pračovjeci, Zvjerinjak, Navijači, Suho more, Hrvatska repka i Majdini veseljaci. Sve dječje maskirane skupine počastile su se besplatnim krafnama i Mc Donalds sokovima.

Turistička zajednica grada Svete Nedelje vrtićkim i školskim maskiranim skupinama osigurala je novčane nagrade koje će iskoristiti za prigodne izlete.

Organizatori i pokrovitelji:Turistička zajednica grada Svete Nedelje, Grad Sveta Nedelja i Komunalno poduzeće Svenkom

Sponzori ovogodišnjeg fašnika su: Mc Donalds, Europa 92, BIOBAZA, Limarija Sebastijan, Sancta Domenica d.o.o., Camp Zagreb iz Rakitja ,Croatia osiguranje, MB food

Medijski pokrovitelj: Radio Sveta Nedelja

Fotografije: Foto klub „KLIK“ Sveta Nedelja