10. FotOOKO u Svetoj Nedelji

10. FotOOKO u Svetoj Nedelji

10. FotOOko - Dan fotografije u Svetoj Nedelji Nedjelja, 18.9.2022. - jezero Orešje u Svetoj Nedelji

Od 2012. godine Fotoklub Klik redovito u rujnu organizira FotOOko - manifestaciju zamišljenu kao jednodnevno okupljanje i druženje fotografa iz cijele Hrvatske. Dosadašnjih devet uspješno organiziranih susreta doveli su u Svetu Nedelju fotografe i zaljubljenike u fotografiju. Stoga se može reći da je ova manifestacija postala prepoznatljiv brend našeg fotokluba KLIK, ali i grada Svete Nedelje.

Ove godine organiziramo 10. FotOOko, koje će se održati u nedjelju, 18.9.2022. na jezeru Orešje. Manifestaciju će u 11 sati gromoglasno otvoriti kuburaši u svečanim uniformama. Program smo organizirali na način da bude fotogeničan. Sudjeluju motorni zmajevi koji će nadlijetati jezero Orešje, padobranci, maketari s autićima, vlakovima i tenkovima, mladi judaši iz Samobora, oldtajmeri sa pin up modelima, a posjetit će nas i čudovišta iz močvare, Cijeli dan moći će se ući u kameru opscuru ”Giganticu” koja će biti postavljena na obali jezera Orešje.

I to nije sve. Fotooko ima natjecateljski karakter, a fotografi će se natjecati u tri kategorije - Air & ground, fotomodeli i ekipa. Kao i svake godine, organizatori Fotooka izabrat će najbolje fotografije, te će pobjednici fotonatječaja u svim kategorijama dobiti vrijedne nagrade naših sponzora. Kotizacija za sudjelovanje je 100 kn. Svi sudionici dobit će promo majicu i ručak.

Fotografi vole rujan jer to je mjesec koji pruža puno lijepih, sunčanih dana. Prilika je to da se fotografira, uživa u prirodi, druži sa zanimljivim ljudima.

Organizator: Fotoklub KLIK