Restoran Santiny 4*

Dobro došli u Restoran Santiny, smješten u neposrednoj blizini autoceste i Specijalne bolnice Radiochirurgia Zagreb! Santiny je savršeno mjesto za sve one koji žele uživati u vrhunskoj hrani i luksuznom ambijentu. Njihova strast prema kulinarstvu i posvećenost detaljima jamče da će svaki obrok biti prava poslastica za vaša osjetila.

Izvrsna kuhinja

Restoran Santiny poznat je po svojoj raznovrsnoj i ukusnoj ponudi jela, pripremljenih s najkvalitetnijim sastojcima. Jelovnik nudi širok spektar specijaliteta, od tradicionalnih hrvatskih delicija do modernih kulinarskih kreacija. Bez obzira na vaše gastronomske želje, talentirani kuhari će vas oduševiti svojim majstorskim umijećem i kreativnošću.

Ponuda brzih jela

Također, restoran Santiny nudi radnim danom veliki izbor gotovih jela, što je idealno rješenje za brzi ručak tijekom pauze na poslu ili jelo bez čekanja ukoliko ste u prolazu. Njihovu ponudu možete pratiti na Facebook profilu - Hotel i Restoran Santiny, a ako želite dostavu radnim danom, slobodno nazovite kontakt broj u nastavku (+385 8000 777).

Ljubazno osoblje

U Restoranu Santiny vjeruju da je gostoljubivost ključna za stvaranje ugodne atmosfere. Osoblje je profesionalno, prijateljski nastrojeno i uvijek spremno pomoći kako bi vaše iskustvo kod bilo savršeno. Svaki posjetitelj kod je važan, a posvećenost detaljima i briga o gostima čine ih posebnim.

Luksuzan ambijent

U restoranu Santiny možete uživati u luksuznom ambijentu koji će vas osvojiti na prvi pogled. Za one koji vole boraviti na otvorenom, postoji prekrasna ljetna terasa gdje možete sjediti vani na svježem zraku. Ako više volite unutrašnjost, prostrana sala pod klimom pruža ugodno i osvježavajuće okruženje.

Za sve goste hotela i restorana, Santiny je osigurao besplatan parking osiguran videonadzorom, a restoranu je omogućen pristup invalidskim kolicima.

Također, za sve one ekološki osviještene, kao gosti možete koristiti punionicu za električna vozila!

Organizacija proslava i događanja

Restoran Santiny je idealno mjesto za sve posebne trenutke. Organiziraju proslave, poslovne domjenke, rođendane, ispraćaje svadbi i slične događaje, pružajući profesionalnu i kvalitetnu uslugu koja će nadmašiti očekivanja.

Ako mislite organizirati događaj na drugoj lokaciji, provjerite njihovu opciju catering usluga. Santiny tim ima dugogodišnje iskustvo u planiranju i provedbi raznih događanja, osiguravajući da svaki detalj bude savršeno usklađen, a vi se možete opustiti i uživati.

Posjetite Santiny na adresi Dr. F. Tuđmana 5, i uvjerite se sami zašto je omiljeno odredište za ljubitelje dobre hrane i vrhunske usluge.

 

Radno vrijeme restorana: svaki dan od 10:00 do 22:00 (za vrijeme praznika se može promijeniti)

Adresa: Dr. F. Tuđmana 5, Sveta Nedelja, Novaki

Kontakt broj za upite i rezervacije: +385 (1) 8000 777

E-mail za grupe: prodaja@santiny-hotel.com

Web stranica: www.santiny-hotel.com

Društvene mreže:

Facebook - https://www.facebook.com/hotel.santiny

Instagram - https://www.instagram.com/hotel_i_restoran_santiny/

Tik Tok - https://www.tiktok.com/@hotel_i_restoran_santiny