EDUKACIJA ZA BIKE - VODIČE U SVETOJ NEDELJI

EDUKACIJA ZA BIKE - VODIČE U SVETOJ NEDELJI

Udruga Biciklom do zdravlja iz Svete Nedelje u suradnji s IRTA-om Istarska razvojnom turističkom agencijom – IRTA i Gradom Sveta Nedelja organizira prvu edukaciju za bike—vodiče u Zagrebačkoj županiji.

Edukacija će se održati u trajanju od pet dana: 14.-16. listopada 2022. , te 22.-23. listopada u Svetoj Nedelji u Turističko-informativnom centru Svete Nedelje, Ul .Marijana Stilinovića 1.

Edukacija se provodi kroz dva vikenda (3+2 dana), a obrađuje gradivo kroz teoretski, praktični i terenski rad.

U sklopu programa odradit će se gradiva važna za pružanje kvalitetne i sigurne usluge biciklističkih vodiča: kartografija, orijentacija, fiziologija, sportska prehrana i trening, izrada biciklističkih paketa, upravljanje grupom biciklističkih turista i vođenja, prva pomoć, tehnike vožnje, terensko servisiranje bicikla, kao i upoznavanje sa zakonskom regulativom.

Uspješni polaznici dobivaju Uvjerenje o položenom stručnom osposobljavanju na osnovi kojega pri Hrvatskom biciklističkom savezu mogu izraditi licencu biciklističkog vodiča.

Za prisustvovanje na edukaciji potrebno je:

  • ispravan MTB bicikl (poželjno SPD pedale i sprinterice, ali mogu i „obične“ - flat pedale); ne trekking bicikl!
  • kaciga (poželjne su i naočale)!
  • biciklistički dres (ili prikladnu odjeću).

Cijena edukacije iznosi 2.800,00 kn (PDV uključen).

Troškove puta, konzumacije i eventualnog noćenja pokrivaju polaznici.

Informacije i prijave za sudjelovanje vrše se do popunjavanja kvote polaznika (obzirom da je broj polaznika ograničen) isključivo na e-adresu: info@ubz.hr .