Sky High Villa ****

Sky high villa **** je moderna, dobro opremljena villa sa vanjskim bazenom pogodna za jednodnevni najam više osoba ili višednevni smještaj 6 osoba koja se nalazi na prekrasnom, idiličnom i mirnom mjestu na obroncima iznad grada Svete Nedelje. Od centra Svete Nedelje udaljena je 1 km, od grada Samobora 5 km a od grada Zagreba 15 km.

Sky high villa ima veliki dnevni boravak sa blagavaonicom i kuhinjom modernog, otvorenog koncepta sa izlazom na veliku terasu odakle se pruža nezaboravan pogled na Zagreb i cijelu zagrebačku nizinu.

Villa ima tri spavaće sobe sa bračnim krevetima za smještaj 6 osoba. Posebnost spavaćih soba su velike staklene stijene koje omogućuju da idete na spavanje i budite se uz spektakularan pogled i osjećaj da ste visoko u oblacima iznad Zagreba.

Villa ima dvije kupaonice, prostoriju sa roštiljem unutar objekta, vanjski bazen zaklonjen od vanjskih pogleda, veliku terasu ispred objekta i osiguran parking za više vozila.

Dnevni boravak opremljen je kutom za sjedenje i televizorom ravnog ekrana.

Kuhinja je opremljena hladnjakom sa zamrzivačem, klasičnim električnim štednjakom, mikrovalnom pećnicom, aparatom za kavu, kuhalom za vodu, tosterom.

Kupaonice su opremljene sušilom za kosu.

Sve sobe imaju vlastiti klima uređaj. Wi fi je besplatan i dostupan unutar svih prostorija i okoline ville.

Kontakt:

Krijačica 48, Jagnjić Dol
sky.high.villa1@gmail.com
+385 (95) 5466 633