Tip šetnje: Jahanje, kanu, wellness, tenis, nogomet...

Tenis u Svetoj Nedelji

Tenis je jedan od najpopularnijih sportova na svijetu i jedan od najraširenijih oblika rekreacije.

Omogućava vam da se riješite stresa nakon napornog dana i održite svoje tijelo u formi te se pritom jako dobro zabavite. Ako je tenis vaša omiljena vrsta rekreacije, na pravom ste mjestu.

U Svetoj Nedelji tenis možete igrati u Sportskom centru Sveta Nedelja (Sveta Nedelja)  i Tenis Kap Klubu (Rakitje).

Sportski centar Sveta Nedelja raspolaže s 2 teniska terena na zemljanoj podlozi, koja je idealna za rekreativno bavljenje tenisom, ali i za profesionalce.

Na terenima se nalazi rasvjeta kako biste mogli uživati u tenisu tijekom cijelog dana. Za hladnijih mjeseci u godini, teniski tereni natkriveni su grijanim balonom, tako da svoju rekreaciju možete koristiti i zimi. 

Ukoliko nemate rekete za tenis, besplatno će vam se ustupiti reketi za vrijeme trajanja termina. U sklopu Sportskog centra Sveta Nedelja postoji i caffe bar, a ukoliko želite nešto pojesti preporučamo nekoliko ugostiteljskih objekata u blizni sportskog centra: restoran Piano, restoran Breza, Bistro Piroš Čarda, Pizzeria La Romantica.

Na području grada Svete Nedelje u naselju Rakitje, nalazi se Tenis KAP klub  s dva tenis terena s vrhunskom rasvjetom za igranje u večernjim satima

Oduševiti će vas ugodan ambijent u prirodnom okruženju šume, te moderan prateći prostor namijenjen posjetiteljima – igračima.

Svatko će naći pogodan oblik aktivnog odmora – rekreativci, zaljubljenici sporta, djeca u tenis školi, amateri i sportaši. 
Tenis KAP klub nema natkrivene terene.

Predah uz okrijepu ppotražite u nekima od obližnjih ugostiteljskih objekata: Pizzeria Jezero, Izletište Suhina, Restoran Sevdah, Krčma kod Marka.

Informacije i rezervacije:

Sportski centar Sveta Nedelja
Ul. dr. F. Tuđmana 8, Sveta Nedelja
10431 Sveta Nedelja
Tel: +385 (1) 3336 419
 
Tenis KAP klub
Klanjec 15, Rakitje
10437 Bestovje
Mob: +385 (91) 4656 966
Web: tenisklubkap.com
E-mail: info@tenisklubkap.com