Tip šetnje: Jahanje, kanu, wellness, tenis, nogomet...

Jahanje u manježu, oko jezera, na savskom nasipu

Volite konje ili biste ih željeli upoznati? Okušajte se u organiziranim jahačkim turama u manježu, oko jezera Rakitje ili na savskom nasipu.

Ako volite konje ili biste ih tek željeli upoznati, onda je kamp Zagreb pravo mjesto za vas. Lijepe i druželjubive četveronožne ljubimce možete ili samo pomaziti ili uživati u jahanju, bilo u manježu, bilo u panoramskoj turi oko jezera.

Jahanje u manježu idealno je za djecu, a iznimno atraktivna je i lagana konjička tura oko jezera pogodna za sve uzraste.

Vješti jahači mogu se uputiti na obližni savski nasip kojim mogu dogalopirati i do zagrebačke metropole, a za one malo manje organiziraju i školu jahanja uz stručno vodstvo.

Ukoliko je jahanje rekreacija u kojoj uživate ili je sport kojim ste se davno bavili i posjedujete vještinu koja se ne zaboravlja, možda je susret sa jednim od četveronožnih ljepotana i vama potreban da vas podsjeti na sve ono lijepo što nam druženje s njima donosi.

Nakon što ste savladali tehniku jahanja odmoriti možete u pizzeriji Jezero gdje će ljubazno osoblje ispuniti sve vaše želje,a uz to možete uživati u prekrasnom pogledu na jezero koje će vas ostaviti bez daha.

Jahačke ture organiziraju se tijekom cijele godine. 

Okrijepu i predah potražite u lounge baru i Pizeriji Jezero.
 
U neposrednoj blizini također se nalaze i drugi ugostiteljski objekti: Restoran Sevdah, Krčma kod Marka, Izletište Suhina.

Informacije i rezervacije: 

Kamp Zagreb
Jezerska 6, Rakitje
10437 Bestovje
Tel: +385 (1) 3324 567
www.campzagreb.com
info@campzagreb.com