Najljepše okućnice Grada Svete Nedelje u 2018. godini

Najljepše okućnice Grada Svete Nedelje u 2018. godini

Turistička zajednica grada Svete Nedelje i ove je godine organizirala u svibnju natječaj za izbor najljepše okućnice grada Svete Nedelje u 2018. godini.

Dodijeljena priznanja i nagrade za najljepše okućnice Grada Svete Nedelje u 2018. godini !


Temeljem zaprimljenih prijava, ocjenjivačka komisija u sastavu Marije Hršak iz Grada Svete Nedelje, Ivane Petravić iz tvrtke Svenkom te Monike Golubić iz Turističke zajednice grada Svete Nedelje, 17. svibnja obišla je teren te ocijenila prijavljene kandidate.

Nagrade i priznanja dobitnicima svečano su uručili zamjenica gradonačelnika gđa.Marija Hršak i gđa.Monika Golubić iz Turističke zajednice grada Svete Nedelje u subotu, 26. svibnja 2018. godine u sklopu programa proslave Dana grada Svete Nedelje na glavnom gradskom trgu.

Rezultati:
Najljepše uređene okućnice Grada Svete Nedelje u 2018. godini:
1. mjesto: MARICA MOSTOVAC – Brezje
(nagrada: priznanje, knjiga i poklon bon u vrijednosti 1.500,00 kn)
2. mjesto: IVICA BRATIĆ – Jagnjić dol
(nagrada: priznanje, knjiga i poklon bon u vrijednosti od 1000,00 kn)
3. mjesto: SNJEŽANA ČITAROVIĆ – Bestovje
(nagrada: priznanje, knjiga i poklon bon u vrijednosti 500,00 kn)

Zahvalnice za sudjelovanje u akciji i poklon bon u vrijednosti od 200,00 kn dodijeljeni su: Mariji Guliš iz Svete Nedelje, Maji Zečević iz Kerestinca i Dragici Petravić iz Strmca.

Turistička zajednica grada Svete Nedelje zahvaljuje svima koji uređenjem svojih okućnica čine naš Grad još ljepšim, uređenijim i ugodnijim za život .