Promocija romana FANTAZIST Josipa Jelenca

Promocija romana FANTAZIST Josipa Jelenca

Promocija romana FANTAZIST u Centru za posjetitelje u Svetoj Nedelji (Ul. Marijana Stilinovića 1) petak, 23. veljače 2018. godine od 20.00 sati

Promocija romana "FANTAZIST" - Josip Jelenc

Pozivamo vas na promociju romana "FANTAZIST" Josipa Jelenca u petak, 23. veljače 2018. godine s početkom u 20.00 sati u naš Centar za posjetitelje u Svetoj Nedelji (Ul. Marijana Stilinovića 1 u Svetoj Nedelji).

Fantasist je roman o karizmatičnom tipu iz Hrvatske, po svemu dovoljno drukčijem da bude unikatan. Postao je trener hrvatskog lokalnog nogometnog kluba, Inkera iz Zaprešića i u razdoblju od 13 godina poharao svijet, doslovno – pobijedio je kao menadžer AC Milana, Bayerna iz Münchena, Barcelone, nogometne reprezentacije Sjedinjenih Država i zaključno, Engleske!

 

Fantazist putuje umom…

…i priča fantastične priče!!

Napisao sam priču, ingenioznu, isitinitu, strastvenu, iskrenu, drsku, mainstream, modernu, iznimnu, jedinstvenu, uzbudljivu, napetu, pedantnu, drukčiju, moćnu, s nužnim stvarnim-endom – priču o životu, nogometu, igri, ljubavi, ideji, mašti, strasti, rastu, napretku, znanju, izazovu, borbi, fair-playu, seksu, porazu, razočaranju, usponu, opsesiji i još barem toliko sličnih imenica, s brojnim isprepletanjima radnje, posloženo u savršen vremenski tok, s brojnim neočekivanim obratima… u "ja-formi"! Poželio sam ostaviti neočekivan trag u svijetu… i istovremeno, ne zvučati suviše pretenciozno.

Na čudesan je način upoznao damu posebniju od svih s kojima je ikad bio, a bio je! Ta se dama nakon godinu dana rastala… i… živjeli su sretno happily ever after! Da… Fantasist je stvarna, moderna bajka!

Glavni lik iz prvog lica prepričava čitatelju intimna iskustva i odnose, načine na koje je dosegnuo bajkovite visine, pobjede, spoznaje i situacije u kojima se zadesio s trofejima, damama, vilama, poslovno, privatno, putovanjima, milijunima… razočaranjima… emocijama i trenucima u kakvima se nađemo jednom u životu i to ako imamo sreće.

I nikad, ali baš nikad ne valja zaboraviti da je sve samo igra…

Josip Jelenc

 

Youtube - FANTAZIST

https://www.youtube.com/watch?v=__31kof7ZBo&list=PLxuYZh10o31bfurzi_9k1cIwDY16mePnI&index=1