Paradajz from Paradise (21.-23.6.2024.)

Paradajz from Paradise (21.-23.6.2024.)

Festival Paradajz from Paradise održat će se od 21. do 23.6.2024. na lokaciji jezero/park Kipišće s početkom u 19.00 sati.

Razloga za posjetiti ovaj fantastičan festival je puno, a mi Vam donosimo 5 razloga zašto bi svoj vikend trebali provesti na idiličnom jezeru Kipišće nedaleko od Zagreba uz koktel od rajčice i slasna jela.

Prvi razlog su vrhnunska jela koja pripremaju braća Nekić. Z pripremu koriste poznatu Rajsku rajčicu i sve ostale namirnice koje su domaći proizvodi. Braća Nekić Vam spremaju svoja nova jela te još mnoga gastro iznenađenja koja ne smijete propustiti.

Drugi razlog su kokteli vrhunskih barmena Gringos de Croatia s meksičkim destilatima koje ćete imati prilike kušati u kombinaciji s lokalnim namirnicama.

Treći razlog su kreativne radionice za najmlađe "Bumbargrad" te radionice pripreme i tiska linoreza uz poznatog grafitera Leona Golubića.

Četvrti razlog su koncerti poznatih izvođača jer što su ljetne večeri bez dobre glazbe. Pobrinuli smo se prirediti vam savršenu glazbenu kulisu pa se u subotu 22. lipnja na pozornicu penje grupa Silente, nedjelju će pjesmom začiniti ZSA ZSA, a dobar uvod u petak 21.6 dat će Daddy Cool Band.

Peti razlog je da život nema reprizu i zato slavite svaki dan. Program počinje od 19 sati, taman kad malo padne sunce da možete uživati u cijelom bogatom programu sad već tradicionalne proslave ljeta u Svetoj Nedelji. Paradajz from Paradise održava se u organizaciji Turističke zajednice Sveta Nedelja, a sve dodatne informacije pronađite na Facebooku i Instagramu Turističke zajednice Sveta Nedelja i Domenikane, kulturnog ljetnog programa kojeg je i Paradajz from Paradise dio.

Vidimo se u Svetoj Nedelji na jezeru Kipišće od 21. do 23.6.2024. s početkom programa u 19.00 sati!