Hotel Santiny****

Hotel Santiny sadrži 24 moderno uređene i opremljene sobe te nudi ukupno 62 moguća ležaja.

Smješten u slikovitom gradu Sveta Nedelja, hotel Santiny pruža savršeno mjesto za odmor, relaksaciju i istraživanje ljepota ovog dijela Hrvatske. Posjetitelji mogu uživati u vožnji biciklom, planinarenju, posjetu lokalnim vinogradima i povijesnim znamenitostima.

Hotel Santiny je savršena polazna točka za istraživanje ovog prekrasnog kraja. Bilo da putujete poslovno ili ste u potrazi za opuštanjem, Santiny nudi sve što vam je potrebno za ugodan i nezaboravan boravak.

Nude širok spektar smještajnih opcija, a svaka soba je moderno opremljena te sadrži besplatan Wi-Fi, klima uređaj, LCD televizor i mini bar, osiguravajući udobnost i praktičnost našim gostima. Recepcija radi 24 sata dnevno, što znači da su uvijek dostupni za sve vaše potrebe i upite, a imaju osigurani besplatan parking pod videonadzorom. Punionicu za električna vozila možete pronaći na unutarnjem parkingu hotela, a korištenje je besplatno za sve goste.

Uz luksuzan ambijent, hotel nudi i sobu posebno prilagođenu za osobe s invaliditetom, čime osiguravaju ugodan boravak za sve naše goste. Također, hotel je u potpunosti pristupačan osobama s invaliditetom, uključujući pristup invalidskim kolicima.

U sklopu hotela nalazi se restoran koji nudi bogat izbor lokalnih i međunarodnih jela.

Hotel Santiny je idealan izbor za poslovne putnike. Kongresna dvorana „Genius“ opremljena je najnovijom tehnologijom i može primiti do 30 sudionika. Bez obzira na veličinu vašeg događanja, stručni tim stoji vam na raspolaganju kako bi osigurao da sve protekne bez problema.

Hotel Santiny se nalazi u blizini Specijalne bolnice Radiochirurgia Zagreb (160 m), poslovne zone, autoceste, a za 15ak minuta možete doći do zapadnog dijela Zagreba.

 

Rezervirajte svoj boravak u hotelu Santiny već danas i doživite nezaboravno iskustvo u Svetoj Nedelji!

Posjetite web stranicu ili kontaktirajte direktno za najpovoljnije ponude i posebne pakete.

 

INFORMACIJE I KONTAKT:

Adresa: Dr. F. Tuđmana 5, Sveta Nedelja, Novaki

Kontakt broj za upite i rezervacije: +385 (1) 8000 777

E-mail za individualni smještaj: recepcija@santiny-hotel.com

E-mail za grupni smještaj: prodaja@santiny-hotel.com

Web stranica: www.santiny-hotel.com

Društvene mreže:

Facebook - https://www.facebook.com/hotel.santiny

Instagram - https://www.instagram.com/hotel_i_restoran_santiny/

Tik Tok - https://www.tiktok.com/@hotel_i_restoran_santiny