Hostel Rakitje

Ukoliko tražite miran i udoban hostel sa pristupačnim cijenama i ljubaznim osobljem u kojem se stvarno želite osjećati kao kod kuće, bilo da dolazite na odmor ili ste pak samo zainteresirani za povijest zagorskog ili zagrebačkog dijela Hrvatske, nalazite se na pravom mjestu.

Hostel "Rakitje" smješten je u Rakitju između Zagreba udaljenog 15 km i Samobora 10 km, a u neporednoj blizini jezera Rakitje.

Hostel raspolaže sa 30 smještajnih jedinica ukupnog kapaciteta za 60 gostiju.

Poslovne zone Sveta Nedelja  i Jankomir udaljene su 4 do 7 km.

Dobra prometna povezanost između dvaju gradova omogućuje vam brz izlazak na Zagrebačku obilaznicu i dobru povezanost sa zračnom lukom "Franjo Tuđman"- Zagreb, a ujedno i opušteni boravak u zelenilu uz brzo i efikasno izvršavanje vaših poslovnih obaveza.

Hostel je smješten u zelenilu, udaljen od gradske gužve  i buke što osigurava opuštajući odmor. Osim  ugodnog odmora o gostima 24 sata brine recepcija a na raspolagnju su mini trgovina i mjenjačnica u sklopu samog objekta te veliki besplatni parking.

U okolici gosti mogu uživati u raznim aktivnostima, među kojima su vožnja biciklom, pješačenje, ribolov, jahanje i shopping.

Ovaj hostel visoke kategorije te prihvatljive cijene smještaja, idealan je izbor za smještaj poslovnih gostiju, putnika u trazitu, turista koji posjećuju glavni grad, grad Svetu Nedelju, Samobor i Zaprešić induvidualno ili u manjoj grupi kao i sudionika i posjetitelja različitih manifestacija.