Rally Show Santa Domenica

Automobilistička utrka tradicionalno se održava u mjesecu studenom. Stotinjak posada, uz posebnih 20 "wild card" pozivnica za vrhunska imena iz rally svijeta, jamstvo su atraktivnosti i dobre zabave za gledatelje.

/storage/upload/clanci/rallysantadomenica2016-085_122117.jpeg

Automobilistička utrka u organizaciji Auto karting kluba Sveta Nedelja tradicionalno se održava u mjesecu studenom.

Najveći i najposjećeniji rally show event u ovom dijelu Europe. Posebno ga vole vozači, ali i posjetitelji zbog jednostavnog praćenja i uživanja u fenomenalnim vožnjama zahvaljujući idealnoj lokaciji.
 
Na radost mnogobrojnih ljubitelja oktana i brzine, rally sezonu u Hrvatskoj već će sedmu godinu za redom okruniti Rally Show Santa Domenica. Entuzijasti smo iz jednog od najmlađih hrvatskih auto klubova, AKK Sveta Nedelja, uzeli smo stvar u svoje ruke i 2010. godine po prvi puta organizirali pravu zimsku makadamsku poslasticu. Bez ikakvih problema osvojili smo vozače i publiku, a razloga za to je itekako dovoljno. Ova adrenalinska uživancija financijski je znatno dostupnija od ostalih rally natjecanja.
 
Rally Show Santa Domenica može se pohvaliti niskim troškovima koji uz iskusne, privlače i puno novih posada koje se tek žele okušati u rally svijetu.
 
Stotinjak posada, uz posebnih 20 "wild card" pozivnica za vrhunska imena iz rally svijeta, jamstvo su atraktivnosti i dobre zabave za gledatelje. Sve vozače, bili oni iskusni ili ne, čekaju znojni dlanovi, smijeh, suze, blato, a možda i snijeg.

Na Rally Show-u Santa Domenica sudjeluje više od 100 natjecateljskih ekipa iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Austrije, Mađarske, Švedske i Srbije.

Saznajte više na: www.rallysantadomenica.com