Kamp Zagreb ****

Kamp Zagreb**** nalazi se u lijepom prirodnom okruženju jezere Rakitje, svega 15 km od centra Zagreba.

U autokampu se nalazi 50 kompletno uređenih parcela samo nekoliko metara od obale jezera. Parcele su veličine od 100-125m² sa vlastitim priključkom za struju, vodu i odvod vode.

Uz parcele za kampiranje, gostima se nudi smještaj u 4 bungalova za 2 do 4 osobe, od kojih su 3 opremljena i kuhinjom, a jedan masažnom kadom u središtu sobe, za poseban romantični ugođaj.

Svi su bungalovi moderno uređeni s naglaskom na drvu i drugim prirodnim materijalima. Staze, putevi i oznake parcela izrađeni su od drvenih oblutaka bagrema.

U najvećem objektu kampa smješteni su vinski podrum s lounge barom, pizzeria "Jezero" i mini wellness, a svaka etaža ima otvoreni pogled na jezero. U moderno i originalno koncipiranom vinskom podrumu sa šankom-akvarijem, nudit će se vino iz domaće proizvodnje.

Na najvišem  katu objekta i s najljepšim pogledom na jezero nalazi se wellness s vodenim krevetom, finskom saunom, masažnom kadom i travnatim sunčalištem. Ukoliko netko sam želi uživati u blagodatima odmora i opuštanja, moguće je iznajmiti i čitav wellness za privatno korištenje.

Kamp  je također "pet-friendly",  stoga su i kućni ljubimci dobrodošli, a na raspolaganju im je i posebna kupaona.

Za sve goste koji traže aktivan odmor kamp nudi i mogućnost opuštajućih šetnji te vožnju biciklističkim rutama uz svetonedeljskim jezerima i rijeku Savu.

Kontakt
Kamp Zagreb ****
Jezerska 6, Rakitje
Tel: +385 (1) 3324 567
Web: www.campzagreb.com
E-mail: info@campzagreb.com