Kamp Zagreb ****

Kamp Zagreb nalazi se u lijepom prirodnom okruženju jezera Rakitje (svega 15 km od centra Zagreba) što ga čini jedinim smještajnim objektom ove vrste na području Zagrebačke županije i Grada Zagreba.

U autokampu se nalazi 50 kompletno uređenih parcela samo nekoliko metara od obale jezera. Parcele su veličine od 100-125m² sa vlastitim priključkom za struju, vodu i odvod vode.

Uz parcele za kampiranje, gostima se nudi smještaj u 4 bungalova za 2 do 4 osobe te 1 glamping šator. Svi su bungalovi moderno uređeni s naglaskom na drvo i druge prirodne materijale.

U najvećem objektu kampa smješten je i lounge bar, pizzeria Jezero te na 1. katu wellness suite s vodenim krevetom, finskom saunom, masažnom kadom i travnatim sunčalištem.

Kamp je također "pet-friendly", stoga su i kućni ljubimci dobrodošli, a na raspolaganju im je i posebna kupaona.

Osim smještaja, kamp ima u ponudi raznovrsne sportsko-rekreacijske i wellness sadržaje: sauna, jacuzzi, usluge masaže, jedrenje i vožnja kanuima po jezeru, jahanje, dječje igralište, najam bicikala i sl.

Za sve goste koji traže aktivan odmor kamp nudi i mogućnost opuštajućih šetnji te vožnju biciklističkim rutama uz svetonedeljskim jezerima i rijeku Savu.

Kamp Zagreb omiljeno je rekreativno odredište i brojnih izletnika Grada Zagreba i Zagrebačke županije.

 

Kontakt

  • Kamp Zagreb ****
  • Jezerska 6, Rakitje
  • Tel: +385 (1) 3324 567
  • Web: www.campzagreb.com
  • E-mail: info@campzagreb.com