Poliklinika Sveta Nedelja

Poliklinika Sveta Nedelja mjesto je gdje možete dobiti cjelovitu rehabilitaciju.

Tim čine naši specijalisti fizijatri i posebno specijalizirani dječji fizijatar. U timu imamo i  specijalista opće kirurgije, ortopedije i traumatologije koji se bavi se liječenjem degenerativnih promjena, stanjima nakon prijeloma kostiju ili drugih posljedica ozljeda. Zajedno s visoko motiviranim i školovanim fizioterapeutima, služimo našim pacijentima. Dugogodišnje iskustvo, veliko stručno znanje i kontinuirano usavršavanje osigurava našu kompetenciju. Za vas to znači  sigurnost u kvalitetu usluge. 

U središtu našeg programa rehabilitacije je korisnik usluga. Vrhunska oprema i suvremena tehnologija su naši alati u liječenju sustava za kretanje.  

Naši korisnici dolaze s bolnim stanjima kralježnice, zglobova, u slučaju sindroma prenaprezanja, ozljeda mišića, ligamenata, tetiva, potrebe za pripremom za operaciju ili postoperativnom rehabilitacijom, sportskom rehabilitacijom,  neurološkom rehabilitacijom uključujući i dječju neurorehabilitaciju, rehabilitacijom nakon amputacije ekstremiteta.
Prostor Poliklinike smo u potpunosti prilagodili potrebama osoba s invaliditetom, te je ispred ustanove osiguran besplatan parking.