Tip šetnje: Adrenalinski park

Proslava dječjih rođendana u Adrenalinskom centru Sveta Nedelja

Želite li svojoj djeci omogućiti aktivan rođendan, uz pregršt trčanja i adrenalina, pravi izbor za vas je Adrenalinski centar Sveta Nedelja smješten u naselju Jagnjić Dol.

Adrenalinski centar u Svetoj Nedelji pobrinut će se za osmišljavanje programa za rođendan vašeg djeteta kako bi taj dan vašem djetetu i vama ostao u posebnom sjećanju.

Paintball rođendanski programi se odvijaju na preglednim terenima koji se nalaze na otvorenom prostoru, a sva oprema i pravila su prilagođena određenom uzrastu.

Djeca su pod stalnim nadzorom instruktora i potpuno sigurna jer dobivaju kompletnu zaštitnu opremu - paintball maska, paintball odijelo (paintball hlače, dres ili jakna), zaštitni prsluk, kapa, rukavice. Oprema se poslije svake upotrebe pere i dezinficira tako da djeca uvijek dobivaju čistu opremu.

Roditelji s rođendana ne odlaze već uživaju u našim sadržajima: okušavaju se u streličarstvu, visećoj kuglani, mini golf stazi na terasi ili iznajme prostor te sami pripreme roštilj za ostale roditelje.

Kako izgleda rođendan?

- rođendanski programi prilagođeni svim dobnim skupinama,
- prostor s mogućnošću organiziranja cateringa s naše strane ili sami možete donijeti svoju hranu i piće,
- stručni nadzor i animacija djece uz zanimljive i zabavne igre.

MINI PAINTBALL - paintball za djecu od 8 godina na više - mehanički markeri koji ispucavaju kuglice oprugom (mala brzina i mali domet) i nema mogućnosti ozljeda.

Centar raspolaže velikim parkiralište.
Adrenalinski centar radi tijekom cijele godine, i zimi i ljeti.

Informacije i rezervacije:

Adrenalinski centar Sveta Nedelja
Ivanska 23, Jagnjić Dol
10431 Sveta Nedelja
Mob: +385 (97) 6900 989
www.adrenalinski-centar.com
info@adrenalinski-centar.com